Kaupallinen.fi

Työskentele kanssamme

Haluaisitko tehdä töitä meille freelancerina, harjoittelijana tai asiantuntijana? Joustavuus ja positiivinen asenne ovat ominaisuuksia, joita pidämme työyhteisössämme tärkeinä.
Työskentele kanssamme

Työ Kaupallinen.fi:llä

Kaupallinen.fi:llä teemme töitä määrätietoisesti ja kokonaisvaltaisella otteella asiakasyritystemme kasvun eteen. Koko digimarkkinoinnin ja myynnin kentän kattava työmme on vaihtelevaa ja tarjoaa paljon niin vastuuta ja haasteita kuin vapautta ja onnistumisen kokemuksia.

Positiivinen ilmapiirimme syntyy luottamuksesta työntekijöihin ja heidän osaamiseensa ja panokseensa. Energinen asenne ja joustavuus puolin ja toisin täydentävät hyvän fiiliksen.

Jos tunnet että olisit juuri oikeanlainen lisä tähän työympäristöön ja osaamispalettiimme, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Työskentelemme mielellämme myös freelancereiden ja muiden yrittäjien kanssa.

tai soita ja kysy mahdollisista avoimista tehtävistä:
+358 50 373 7010 / Visa Valkonen

Työskentele kanssamme
Meillä on mukavia työkavereita

Kaupallinen.fi työnantajana

Meillä on halutessamme mahdollisuus työskennellä 100% etänä. Voit siis hoitaa työtehtäviäsi mistä päin maailmaa tahansa.

Työskentelemme enimmäkseen kasvuyritysten kanssa, joten omakin työtapamme on dynaaminen ja joustava, ja näet aina selkeästi oman työsi jäljen.

Käytössämme on modernit työvälineet ja ohjelmistot. Voit joustavasti valita omaan työhösi ja työtapaasi sopivimmat laitteet, esimerkiksi työkoneeksi vapaasti PC:n tai Macin.

Pyrimme mahdollisimman paljon hyödyntämään jokaisen omia vahvuuksia ja erikoisosaamista. Uskomme, että parasta tulosta syntyy innostuneen tekijän paneutuessa asiaan.

Työtä saa tehdä hyvin itsenäisesti, mutta haasteiden ja hankaluuksien selättämiseen on aina apua ja tukea tarjolla.

Silloin tällöin myös heitämme vaihteen vapaalle ja rentoudumme työn ulkopuolisissa aktiviteeteissa esimerkiksi luonnossa tai kulttuurin parissa.

Työsuhde-etuja
Työsuhde-etuna lettuja Saimaalla...

Sovit joukkoomme erityisen hyvin, jos...

Olet löytänyt digimarkkinoinnin alalta sen ”oman juttusi” – työn tai tehtävät, joiden tekemisestä nautit ja joissa lahjasi ja vahvuutesi saavat loistaa.

Olet kiinnostunut oman alasi kehityksestä, haluat pysyä ajan tasalla ja oppia koko ajan lisää.

Pystyt hahmottamaan suurempia kokonaisuuksia ja uskot että parhaat tulokset saadaan aikaan markkinoinnin ja myynnin yhteispelillä.

Etsit sinnikkäästi ratkaisua myös niissä tilanteissa, joissa jokin asia vaikuttaa huomattavan monimutkaiselta tai hankalalta toteuttaa.

Et pelkää kertoa omia ajatuksiasi ja ideoitasi silloinkaan, kun ne vaikuttavat hulluilta tai täysin vastakkaisilta muiden näkemyksille.