Palvelut

Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus

Meiltä saat tyylikkäät, brändiäsi vahvistavat verkkosivut, jotka on optimoitu niin hakukoneiden, käyttökokemuksen kuin konversioiden suhteen.

Verkkosivut ovat digimarkkinoinnin sydän

Verkkosivut ovat yrityksen digitaalisen markkinoinnin keskiössä, sillä käytännössä kaikki muut digimarkkinoinnin kanavat ohjaavat sinne. Sisällöltään, toiminnaltaan tai jopa vain ulkoasultaankin heikot sivut saattavat nopeasti sammuttaa kävijöiden orastavan kiinnostuksen. Laadukas verkkopalvelu sen sijaan pitää tyytyväiset verkkovierailijat hellässä huomassaan ja kääntää heidät liideiksi ja asiakkaiksi.

Tästä syystä verkkosivujen kehittäminen ja uusien sivustojen suunnittelu ja rakentaminen on erityisen lähellä sydäntämme, ja yksi osaamisemme ja palveluidemme kulmakivistä.

10 syytä tilata verkkosivut Kaupallisen ammattilaisilta

Useimmille yrityksille näkyvyys ja läsnäolo verkossa on nykyään menestyksen kannalta elintärkeää. Verkkosivut ovat tehokas myyntikanava, mutta ne toimivat myös digitaalisena käyntikorttina ja tärkeänä viestintäkanavana asiakkaille ja muille sidosryhmille. Vaikka DIY-lähestymistapa verkkosivujen luomiseen voi tuntua houkuttelevalta, on monia syitä, miksi ammattilaisen palkkaaminen verkkosivujen suunnitteluun ja toteutukseen kannattaa.

 1. Hakukoneystävällisyys

  Verkkosivuistasi ei ole mitään hyötyä, jos kukaan ei löydä niitä. Hakukoneoptimointi on siis kriittinen tekijä verkkosivujen menestyksessä. Varmistamme näkyvyytesi Googlessa ja muissa hakukoneissa optimoimalla sivut niin sisällön, rakenteen kuin teknisten seikkojen suhteen. Yrityksesi ja sen tuotteiden ja palveluiden löytyminen helposti hakukoneiden tuloksista on kuin ilmaista digitaalista mainontaa.

 2. Responsiivisuus

  Toteuttamamme sivustot ovat aina täysin responsiivisia eli toimivat saumattomasti erilaisilla laitteilla; tietokoneilla, älypuhelimilla ja tableteilla. Näin käyttökokemus on aina sujuva ja miellyttävä riippumatta siitä, millä laitteella sivuilla vieraillaan. Asiakkaasi viihtyvät sivustolla pidempään ja päätyvät useammin ostopäätökseen tai muuhun konversioon.

 3. Käyttäjäystävällisyys

  Verkkosivujen käyttäjäkokemus on ensiarvoisen tärkeä. Siksi sivujen suunnittelussa lähtökohtana tulee aina olla käyttäjien tarpeet. Selkeys ja helppokäyttöisyys nostaa sivuston pisteitä myös hakukoneissa. Käyttäjäystävällisyys on olennainen osa konversio-optimointia. Kun kävijät löytävät hakemansa tiedon nopeasti ja ymmärtävät intuitiivisesti, kuinka edetä sivustolla, he päätyvät todennäköisemmin ostoon, yhteydenottoon tai muuhun toivottuun konversioon.

 4. Konversio-optimointi

  Mahdollisimman sujuvan käyttökokemuksen, nopean latausajan ja responsiivisuuden lisäksi verkkosivuston konversiota voidaan optimoida muillakin keinoilla. Kaupallisen toteutuksissa huomioidaan mm. painikkeiden viestit, houkuttelevuus ja oikea sijainti sekä lomakkeet oikeissa paikoissa ja oikeilla toiminnallisuuksilla. Voimme ohjeistaa tai tuottaa itse sisältöjä, jotka puhuttelevat kohderyhmää ja vastaavat käyttäjien tarpeisiin ja kysymyksiin. Lisäksi pidämme huolen, että sivustolta löytyy luottamusta herättäviä elementtejä, esimerkiksi arvosteluja, asiakaspalautteita tai asiantuntemuksesta kertovia sertifikaatteja.

 5. Ensivaikutelma

  Verkkosivut ovat usein ensimmäinen kosketuspiste potentiaalisen asiakkaan ja yrityksen välillä. Ensivaikutelma on myös usein pysyvä, joten senkin takia sillä on suuri merkitys. Moderni, selkeä, visuaalisesti tyylikäs ja toiminnallisuuksiltaan sujuva sivusto antaa luotettavan ja pätevän kuvan yrityksestäsi. Se herättää positiivisen mielikuvan ja luottamuksen, jota ilman asiakassuhdetta ei synny.

 6. Tekninen osaaminen

  Verkkosivujen luominen vaatii syvällistä teknistä osaamista. Kaupallisella hallitsemme erilaiset ohjelmistot, tekniikat ja asetukset, jotka ovat välttämättömiä sivuston toimivuuden ja turvallisuuden kannalta. Laadukas tekninen pohja varmistaa, että sivusto latautuu nopeasti ja toimii virheettömästi eri selaimilla.

 7. Uniikki ulkoasu ja visuaalinen houkuttelevuus

  On tärkeää suunnitella verkkosivuille uniikki ulkoasu, joka erottuu joukosta. Visuaalinen houkuttelevuus on keskeinen tekijä kävijöiden huomion kiinnittämisessä ja mielenkiinnon ylläpitämisessä. Ammattilaisina osaamme käyttää grafiikkaa, kuvia, sivun layoutia, värejä ja typografiaa taitavasti luodaksemme sivuille visuaalisesti miellyttävän ilmeen.

 8. Yrityksesi brändi ja tavoitteet etusijalla

  Kaupallisella emme ainoastaan luo visuaalisesti houkuttelevia sivuja, vaan haluamme ymmärtää ja toteuttaa yrityksesi brändi-identiteettiä ja tavoitteita. Verkkosivujen tulee heijastaa brändiä ja viestiä sen arvoja selkeästi. Ammattilaisina osaamme luoda sivuston, joka vetoaa kohdeyleisöön ja tukee liiketoiminnan tavoitteita.

 9. Aikaa ja resursseja säästyy

  Ammattilaisen palkkaaminen säästää aikaa ja muita resursseja. Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus voi olla aikaa vievää ja monimutkaista, mutta Kaupalliselta tilattuna projekti etenee tehokkaasti ja suunnitellussa aikataulussa.

 10. Sivuston ylläpito ja päivitykset

  Verkkosivujen tekeminen ei pääty niiden julkaisuun. Sivusto vaatii jatkuvaa päivitystä ja ylläpitoa, jotta se pysyy turvallisena ja toimivana. Kaupallinen voi huolehtia puolestasi sivuston päivityksistä, varmuuskopioinnista ja mahdollisista ongelmatilanteista.

Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus ovat tärkeitä askelia brändin digitaalisessa läsnäolossa. Kaupallinen tarjoaa syvällistä osaamista, teknistä tietotaitoa ja käyttäjäkeskeistä näkemystä, joiden avulla pystymme luomaan laadukkaan ja menestyvän verkkosivuston. Ammattilaisen palkkaaminen on investointi, joka maksaa itsensä takaisin parantuneena brändinäkyvyytenä, käyttäjäkokemuksena ja liiketoiminnan tuloksina.

Maailman suosituin CMS

Uudet verkkosivut luomme pääsääntöisesti käyttämällä WordPressiä. Se on maailmanlaajuisesti ja myös suomalaisten sivustojen käytetyin sisällönhallintajärjestelmä (content management system, CMS). WooCommerce-laajennus tekee siitä suosituimman alustan myös verkkokaupoille.

WordPressiä kehitetään jatkuvasti, sen tietoturva on erittäin hyvä, ja WP-sivustojen hakukoneoptimointi on tehty sujuvaksi. WordPressin joustavuus ja lukemattomat saatavilla olevat lisäosat mahdollistavat monenlaiset ja monenkokoiset verkkosivutoteutukset. Tarvittaessa voimme integroida verkkosivusi CRM-järjestelmääsi, mistä voi olla suurta hyötyä myynnin kannalta. Kokemuksemme auttaa meitä löytämään yrityksellesi ja tuotteellesi/palvelullesi oikeat ratkaisut.

Yhteistyöllä paras tulos

Oli projektina sitten pienen tai isomman verkkopalvelun luominen, aloitamme tutustumalla huolella yrityksesi liiketoimintaan. Heti aluksi kartoitamme myös tavoitteesi ja toiveesi verkkopalvelun toiminnallisuuksien ja ulkoasun suhteen. Kun vielä sovimme sisällöntuotannon työnjaosta, voimme yhdessä määritellä projektille aikataulun. Työn edetessä teemme tilannekatsauksia säännöllisin väliajoin, eli pysyt ajan tasalla siitä millainen sivusto on syntymässä ja pystyt vaikuttamaan siihen matkan varrella.

Pidämme tärkeänä että yhdistämme verkkosivusi paitsi johonkin analytiikkaohjelmistoon, myös muihin yrityksesi käyttämiin markkinoinnin työkaluihin. Näin niiden tarjoamia tietoja voidaan käyttää hyväksi markkinoinnin tuloksellisuuden mittaamisessa ja sen kehittämisessä.

WordPressillä luotujen verkkosivujen täydentäminen ja päivittäminen on helppoa. Verkkopalvelun julkaisemisen jälkeen yrityksesi voi siis ottaa sivuston ylläpidon haltuunsa ja jatkaa sisällön rikastamista esimerkiksi blogikirjoituksilla. Sivujen ylläpitämisen ja jatkokehittämisen voi antaa myös meidän tehtäväksemme. Tämä on toimiva ratkaisu erityisesti silloin, jos teemme jo yhteistyötä hakukoneoptimoinnin, hakusanamainonnan ja/tai sisällöntuotannon parissa.

Mitä saat tilatessasi verkkosivut Kaupalliselta?

 • Monipuolista kokemusta – olemme rakentaneet monentyyppisiä verkkosivuja eri toimialojen yrityksille.
 • Ensiluokkaista hakukoneoptimointia – integroimme SEO:n parhaat käytännöt jokaiseen projektiin alusta alkaen.
 • Henkilökohtaista palvelua – räätälöimme jokaisen projektin asiakkaan tarpeiden mukaan ja pidämme tiiviisti yhteyttä.
 • Kestäviä ratkaisuja – rakennamme verkkosivustoja, jotta kasvavat ja kehittyvät yrityksesi mukana.

Kaipaako verkkosivustosi uudistusta?

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme soittaa sinulle! Mietitään yhdessä, millaisen verkkopalvelun yrityksesi tarvitsisi ja mitä sen toteuttaminen vaatisi.