Yhdessä tulosta

Kasvukumppanuus

Pidempiaikainen yhteistyö kanssamme kattaen useampia digimarkkinoinnin eri alueita tuo yrityksellesi monia etuja.

Kasvukumppanuus tuo monia hyötyjä

Teemme mielellämme sopimuksen kokonaisvaltaisesta yhteistyöstä pidemmälle ajalle siten, että sopimus kattaa digimarkkinoinnin eri osa-alueet. Kumppanuusmallissa määrittelemme yhdessä, millaista muutosta yrityksesi markkinointiin tavoitellaan, ja minkä suuruinen kuukausittainen budjetti siihen investoidaan. Tiimimme resurssit käytetään tällöin juuri niiden toimenpiteiden tekemiseen, joista saadaan paras hyöty yrityksellesi kulloisellakin hetkellä. Tehtävänämme on tuottaa asiakkaillemme suurinta mahdollista hyötyä, kasvua ja kehitystä – mikäli et koe saavasi rahoillesi vastinetta, voidaan yhteistyö päättää tai laittaa tauolle milloin tahansa. Kumppanuus on eniten käyttämämme sopimusmalli ja käytäntö on osoittanut, että tällaisella pitkäaikaisella yhteistyöllä ja moninaisia palvelujamme joustavasti yhdistellen asiakkaamme saavuttavat myynnin kasvattamisessa parhaat tulokset.

Aloita kumppanuus ja kasvu Kaupallisen kanssa!

Visa Valkonen

Asiakastarina: QuickBI

Syvällisempi ymmärrys liiketoiminnastasi sekä tuotteestasi/palvelustasi

Yhteistyö antaa meille mahdollisuuden tutustua syvällisemmin yrityksesi liiketoimintaan. Kirkastamme yhdessä ajatuksemme siitä, miksi tuotteesi tai palvelusi on hyvä ja ostamisen arvoinen, miten se erottuu muista ja millaisessa kilpailukentässä sitä myymme ja markkinoimme. Kun tunnemme tuotteesi, voimme auttaa oikeiden kohderyhmien ja ostajapersoonien määrittelyssä ja oikeiden markkinointi- ja myyntikanavien valitsemisessa heidän tavoittamisekseen.

Nopeampi reagointi muuttuvissa tilanteissa

Kumppanuusmallissa olemme tavoitettavissa ja apunasi, kun millä tahansa markkinoinnin osa-alueella törmätään haasteisiin, muutoksiin tai ongelmiin. Niin yrityksen sisällä kuin sen ulkopuolella (esimerkiksi markkinatilanteessa tai kohderyhmissä) saattaa tapahtua yllättäviä muutoksia, jotka vaativat reagointia markkinoinnin puolella. Kumppaninasi huolehdimme tarvittavista toimenpiteistä ja säädöistä niin että markkinointi kokonaisuutena pysyy mahdollisimman toimivana ja tuottavana.

Pitkäjänteisellä työllä parhaat tulokset

Pidempiaikainen yhteistyö antaa mahdollisuuden laittaa markkinoinnin perusta kuntoon kaikilta osin, ja sen jälkeen keskittyä yrityksellesi tärkeimpiin ja parhaiten toimiviin asioihin. Erilaisten markkinointitoimenpiteiden vaikutukset eivät useinkaan näy muutamassa päivässä tai viikossakaan. Esimerkiksi sisällöntuotannon ja hakukoneoptimoinnin suhteen selkeitä tuloksia nähdään yleensä vasta kuukausien kuluttua, ja työn on oltava jatkuvaa, mikäli tuloksia halutaan pitää yllä. Jotkin digimarkkinoinnin osa-alueet taas vaativat testaamista, tulosten huolellista analysoimista ja toimenpiteiden mukauttamista niiden pohjalta. Esimerkiksi verkkosivuston konversio-optimoinnissa parhaisiin tuloksiin päästään pitkäjänteisellä testaamisella ja hienosäädöillä.

Asiakastarina: Ihosairaala

Vahva markkinoinnin JA myynnin asiantuntemus

Meidän näkemyksemme mukaan markkinointi ja myynti ovat kietoutuneet tiukasti yhteen. Markkinointi tähtää näkyvyyden, liidien ja lopulta myynnin lisäämiseen. Monet markkinoinnin työkalut ovat myös myynnin työkaluja, ja me tiedämme kuinka esimerkiksi CRM-järjestelmää voi käyttää parhaiten hyödyksi asiakaspolun eri vaiheissa. Kumppanuussuhteessa tutustumme siihen millaisia haasteita yritykselläsi on myynnin puolella, ja mitä tarvitaan näiden haasteiden selättämiseen. Meiltä saat siis jatkuvaa sparrausta myös myynnin ja markkinoinnin rajapintaan.

Saumaton yhteistyö

Kasvukumppanuus tarkoittaa, että teemme markkinointia yrityksellesi kuin olisimme osa sitä. Voimme toimia yrityksesi markkinointitiiminä, tai voimme toimia yrityksesi markkinointitiimin kanssa. Voimme ottaa hoitaaksemme tehtävät tai osa-alueet, joista yrityksesi sisällä ei löydy osaamista, tai joihin aikaa ei riitä tai sitä ei haluta käyttää. Yhteistyömme sujuu parhaiten, kun olemme säännöllisesti esimerkiksi viikoittain läsnä markkinoinnin palavereissa. Näin pysymme ajan tasalla yrityksesi tapahtumista ja mahdollisista tavoitteiden tai painopisteiden muutoksista, ja pystymme muokkaamaan markkinoinnin toimenpiteitä sen mukaisesti.

Kiinnostaako kasvukumppanuus?

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle! Voimme jutella ja miettiä yhdessä, mitä Kaupallisen ja yrityksesi kasvukumppanuus tarkoittaisi käytännössä.